Frakt fra 79kr

Ricinusolje

Ricinusolje

Vanlig pris
45,00 kr
Salgspris
45,00 kr
Vanlig pris
Utsolgt
Enhetspris
per 
Avgift inkludert. Frakt beregnes ved kassen.

Ricinusolje er hentet fra frøene til det tropiske Ricinus communis -treet.

Det har en fuktighetsgivende og beskyttende effekt. Det forhindrer tap av fuktighet i epidermis. Brukes som et pleiemiddel for hår, negler og øyevipper. Ricinusolje er den skinnende vegetabilske oljen, derfor er den hovedingrediensen i leppestifter og leppeglans, men det anbefales å blande den med andre oljer, siden bruk av den i lang tid kan tørke ut leppene. Det brukes ved hårtap, flisete ender og sprøhet, hårskader forårsaket av frisørbehandlinger.

Også når det gjelder psoriasis i håret, tørr flass.


Utseende: svakt gul olje, tykk og tyktflytende

Søknad: kroppskremer, hårpleieprodukter, såpe, ansiktskremer, leppestifter etc.

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

MSDS Ricinusolje